Skip to Content

یک غذای جدید با مرغ


پخت مرغ انواع گوناگونی دارد که بانوان می توانند اعضا خانواده را با طعم های جدید ان آشنا کنند و کودکان و اعضای خانواده را به حضور در خانه و غذا خوردن تشویق کنند.

به گزارش نسیم صادق به نقل از یزدبانو، هانیه سادات سرآشپز یزدبانو این بار یک غذا با روش پخت جدید با مرغ را به ما آموزش می دهد که به شرح زیر است :

 

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ :

سینه مرغ :  دو عدد
هویج : یک عدد متوسط
ساقه های نازک کرفس: یک عدد
زعفران و روغن : به میزان لازم
کنجد : مقداری
تخم مرغ  و آرد سوخاری :  به میزان لازم

 

طرزتهیه :

1- فیله های مرغ را بیفتک می زنیم تا پهن شود و با نمک وادویه و زعفران مزه دار می کنیم.
2-  هویج وخلال کرفس را خرد می کنیم و لای مرغ می گذاریم.
3- در صورت دلخواه کرفس را حذف می کنیم.
4- رول ها را در تخم مرغ زده شده می گذاریم و چند عدد را جدا می کنیم و در پودر کنجد می غلطانیم.
5- می توانیم برای چسبندگی بیشتر از پنیر پیتزا در داخل رول مرغ و روی مواد استفاده کنیم.
6- در پایان رول ها را در روغن و روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و در ظرف دلخواه می چینیم.

*نکاتی جالب در مورد گوشت مرغ
مرغ خام را به صورت فریزر شده می‌توان تا دو سال در یخچال نگهداری کرد و از آنجایی که گوشت مرغ 2 یا 3 حلقه چربی اشباع نشده دارد در مقایسه با گوشت قرمز بسیار مفیدتر است.
گوشت مرغ یکی از کم خطرترین گوشت‌ها به شمار می‌آید زیرا، در بین افراد به ندرت دیده شده که کسی به این گوشت آلرژی داشته باشد. قسمت‌های داخلی مرغ از قبیل جگر و قلب آن نیز سرشار از مواد مغذی بوده که به مصرف آنها توصیه زیادی شده است.

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در گوشت مرغ:
گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف نیز هست:
اسید امینه تریپتوفن:
از آنجایی که این آمینو اسید مهم و ضروری در افزایش سطح سروتنین در مغز موثر است به خواب راحت و مفید کمک زیادی می‌کند. از خواص دیگر این ماده می‌توان به خاصیت ضد افسردگی آن اشاره کرد که به شادمانی افراد کمک زیادی می‌کند.
نیاسین:
این ماده حیاتی در تقویت پوست، دستگاه گوارشی و سیستم عصبی موثر است و با اثری که در تبدیل غذا به انرژی دارد از بیماری‌ آلزایمر جلوگیری می‌کند.
سلنیوم:
سلنیوم با خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد با اثر بر ترمیم بافت‌های بدن، از انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. این ماده همچنین به عملکرد تیروئید نرمال و سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.
ویتامین B6:
این ویتامین با اثری که برعملکرد پروتئین‌ها و گلبول‌های قرمز دارد از بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند.
فسفر:
فسفر، علاوه بر اینکه به عملکرد پروتیئن‌ها برای ترمیم سلول‌ها و بافت‌ها کمک زیادی می‌کند، در ساختمان دندان‌ها و استخوان‌ها نیز نقش مفیدی را ایفا می‌کند.

موارد پیشنهادی در رابطه با گوشت مرغ
در رستوران‌ها، گوشت مرغ یکی از غذاهایی است که بدون استثنا یافت می‌شود و فواید زیادی دارد.
در زیر مواردی به عنوان پیشنهاد آورده شده است که بهتر است در صورت تمایل به آن عمل کنید:
ازآنجایی که گوشت مرغ نسبت به گوشت‌های دیگر در همه جا به فراوانی یافت می‌شود اگر موارد بهداشتی آن را رعایت نکنید به بیماری‌های خطرناکی مبتلا می‌شوید پس بعد از تماس با گوشت مرغ خام، دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.
پوست مرغ، چربی‌هایی در خود ذخیره دارد که برای بدن مضر است قبل از پختن آن مطمئن شوید که پوست آن را کاملا جدا کرده‌اید. در حال حاضر اکثر مرغ‌هایی که به بازار عرضه می‌شوند هورمون‌های خطرناکی را در خود دارند، سعی کنید از مرغ‌هایی استفاده کنید که هورمون کمتری را با خود دارند مثل مرغ‌های خانگی.
قبل از مصرف برای ترد شدن و خوش طعم شدن آن را در ماست یا آبلیمو بخوابانید و در دمایی که سردتر از دمای اتاق است نگهداری کنید.


انتهای پیام/ع




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.